2022-03-19 10:32:20• hírek • Bede Emőke

Ön milyen új úti célt látna szívesen a szatmári reptér kínálatában?

A Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér folyamatosan azon dolgozik, hogy új célállomásokkal bővítse a jelenlegi kínálatot. Annak érdekében, hogy felmérjék, pontosan milyen új járatoknak örülnének a szatmáriak, a légikikötő közösségi oldalán egy felmérést tett közzé.

A reptér által közzétett kérdőív egyetlen kérdést tartalmaz: Milyen új úti célt látna szívesen a szatmári repülőtér kínálatában a következő szezonban? A felkínált lehetőségek között szerepel az írországi Dublin, a németországi München és Dortmund, az olaszországi Milano, a belgiumi Brüsszel, illetve a spanyolországi Madrid és Barcelona is. Ugyanakkor az „Egyéb” opciót kihasználva más célállomásokat is meg lehet nevezni.


A potenciális desztinációkat mérlegelve mindenképp érdemes volna olyan nemzetközi reptereket megcélozni, ahonnan aztán közvetlen átszállással a világ bármelyik pontját elérhetjük. Példaként említhetjük a müncheni légikikötőt, mely a frankfurti után Németország második legforgalmasabb reptere, vagy akár a zürichit, mely Svájc legnagyobb utasforgalmat lebonyolító nemzetközi reptere.


A márciusi menetrend szerint a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérről jelenleg Bukarestbe (TAROM), Londonba (WizzAir) és Párizsba (HiSky) lehet repülni, az olasz fővárosba tartó, WizzAir által üzemeltetett járat egyelőre nem közlekedik.


A kérdőív kitöltéséhez kattintson az alábbi linkre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: